Hjullasterdemonstrasjon

Bli med da Lindum tidligere i år inviterte 5 hjullasterleverandører til demonstrasjon på Lindums eget anlegg i Oredalen. Viktige arbeidsoppgaver krever godt og riktig redskap og verktøy, og for å behandle de ulike massene Lindum tar imot på en miljømessig god måte kreves både kunnskap og erfaring, men også en moderne, effektiv og høyteknologisk maskinpark.

-Vi vurderer og velger den maskinen som gir den beste totaløkonomien basert på kravene Lindum har satt, forteller adm. dir. Pål Smits.

Involverer maskinførerne i prosessen

Fokuset til Lindum er altså ikke å ha én leverandør som kan levere alt, men snarere å finne riktig maskin til riktig jobb. For å lykkes med det involverer Lindum maskinførerne i vurderingsprosessen. Tidligere i år ble det derfor gjennomført en hjullasterdemo hvor alle de store leverandørene; Volvo, Hitachi, Cat, JCB og Case var med, og Lindums maskinførere fikk teste, rangere og erfare de ulike merkene.

Benn Solstad, Lindums innkjøpssjef for maskin, utstyr og vedlikehold forteller at demonstrasjonen er et nyttig verktøy i innkjøpsarbeidet: – Det gir maskinførerne en unik mulighet til å teste og sammenligne de ulike merkene, og rangere de fortløpende. Jeg vil våge å påstå at flere også fikk noen aha-opplevelser. Denne hjullasterdemonstrasjonen viste f.eks. at det kun var småting som skilte de ulike modellene og merkene, noe som er viktig for meg å vite når vi kommer til forhandlinger.