Din lokale containerutleier

Lindum leier ut containere til private og bedrifter i Drammen, Odda og Lillesand. Med fokus på god kundeservice og gode kundeopplevelser sørger vi for at du som kunde får tett oppfølging av personell med lokal kompetanse og viktig kunnskap om avfallshåndtering.

Liftbil med Lindumcotanier og person i front som styrer lastingen

Avfall er ikke bare avfall

Når behovet for container melder seg, har Lindum løsningene. Vår containerpark inneholder åpen og lukket liftcontainer og krokcontainer av ulike størrelser, så vi enkelt kan tilpasse bestillingen til kundens behov.

Fra bestilling bistår vi deg gjennom hele prosessen. Fra hvilken type avfall du skal kaste, mengden du skal kaste og plassering av container til hvor lenge du skal leie den. God kunnskap om avfallshåndtering er avgjørende.

– Avfall er ikke bare avfall. Vi sørger for god veiledning for kundene våre, slik at avfallet håndteres på riktig måte. For eksempel skal det ikke kastes impregnert treverk i rent treverk, og i hageavfall skal det ikke være plastposer eller plastsekker. På nettsiden vår har vi laget en digital veiledning med hva som ikke skal i containeren, sier Frøydis Borgen, avdelingsleder i containeravdelingen i Drammen.

God lokalkunnskap sikrer gode kundeopplevelser

Frøydis har jobbet i Lindum i 15 år, og er en av flere som hver dag bistår kunder som ønsker å leie container fra Lindums avdeling i Drammen. God lokalkunnskap er viktig for å sende ut riktige biler tilpasset området, i tillegg til å bistå med plassering av containeren.

– Sjåførene våre kjører i forskjellige områder med liftbiler. I tillegg har vi en innleid krokbil som kjører i alle områder. Noe av de første vi ønsker å avklare er leveringsadressen til kunde. På den måten sørger vi for å sende ut riktig bil med tanke på fremkommelighet. Underlaget containeren skal plasseres på er også viktig å avklare i forkant, da spesielt om det er på belegningsstein eller asfalt.

Med god koordinering med sjåførene sørger Lindum for å legge opp ruter for å minimere tomkjøringen og miljøbelastningen. Flere av bilene går i dag på biogass og i løpet av november skal alle bilene til Lindum være biogassdrevne.

Ved tømming blir avfallet kontrollert av vår mottaksansvarlig. Avfallet som kan gjenbrukes får nye runder i kretsløpet hos Lindum.

– Hos Lindum håndterer vi de fleste typer avfall, som betong, jord og steinmasser, hageavfall og rent treverk. Verdifullt avfall som får nye bruksområder – blant annet til flisproduksjon. Det Lindum ikke kan håndtere selv sendes videre til våre samarbeidspartnere, avslutter Frøydis.

Liftbil med Lindumcotanier

Ønsker du å leie container?

Vi holder det vi lover. Har vi en avtale, kan du stole på oss! Les mer og se våre priser her.