Heia Odda Fotballklubb!

Lindum er stolt sponsor av Odda Fotballklubb, og har inngått en 3-årig sponsoravtale med klubben for å støtte lagets videre arbeid med å fremme fysisk aktivitet og god helse blant barn og unge. Vi håper vårt bidrag kan gi ringvirkninger gjennom at enda flere i Odda-området får muligheten til å delta i klubbens gode tilbud innen organisert idrett.

Breddeklubb med et godt tilbud

Odda Fotballklubb er en fin breddeklubb som ønsker å gi et godt tilbud til alle som vil spille fotball. Om du er helt fersk, erfaren, nesten proff eller bare med for det sosiale, klubben har et godt tilbud til alle sine nesten 500 medlemmer. Hovedfokuset til Odda Fotballklubb står også oss i Lindum nært. Klubben jobber for å fremme god helse og fysisk aktivitet for alle. Klubben strekker seg langt for å kunne etterleve sitt eget mål om «flest mulig, lengst mulig, best mulig».

Lindum sitt bidrag

Midlene fra oss i Lindum har bidratt til å gi et solid helhetlig tilbud til medlemmene i klubben. Støtten har bidratt til arbeidet om å fremme nettopp fysisk aktivitet og god helse blant barn og unge. Vi håper våre midler kommer både bredde og topp til gode. Sammen løfter vi hverandre!