Etablerer fotfeste i Nord-Norge med ny returtreavtale

Med nylig vunnet avtale på Sortland har Lindum fått fotfeste innen behandling av returtrevirke i Nord-Norge. Denne avtalen, som strekker seg over inntil fire år, markerer et viktig skritt i vår satsing på å utvide virksomheten til nye geografiske områder, og styrke vårt samarbeid med lokale aktører.

Flere valgmuligheter for kunden

— Vi ser det som positivt at det er flere tilbydere i markedet. På den måten skapes flere valgmuligheter og større fokus på kvalitet, sier leder for returtre og trading Sølvi Karlsbakk. Hun forklarer at det åpenbart gjør det mer utfordrende for Lindum og andre aktører som alle må strekke seg for å bli enda bedre, og levere mer bærekraftige og kostnadseffektive tjenester som møter de høye forventningene til både lokale og nasjonale aktører.

Som ny aktør i regionen har Lindum fått bekreftet at vi kan levere solide og konkurransedyktige tilbud.

— Vi er stolte av å ha levert et tilbud som ble godt mottatt, og som alle involverte parter er fornøyde med, sier Sølvi.

Styrker teamet

Økt oppdragsmengde har resultert i behov for flere flinke folk. Sølvi (t.v.) og Tore (i midten) er veldig fornøyde med å ha funnet to nye og dyktige kollegaer til å bidra i arbeidet videre. Kjetil er alt på plass, og sistemann rett rundt hjørnet. 

Nytt steg mot en bærekraftig fremtid

Lindum har alltid vært opptatt av å tilby løsninger som kombinerer økonomiske fordeler for kunde med en sterk miljøprofil. Vi vektlegger bærekraft gjennom hele prosessen, fra lokal innsamling til material- og energigjenvinning, som bidrar til å redusere miljøavtrykket. Samtidig benytter vi i utstrakt grad lokale aktører i regionen, noe som styrker den lokale verdiskapningen og skaper et sterkere økosystem for avfallshåndtering.

Med denne avtalen har Lindum ikke bare etablert seg i et nytt marked, men også vist at vi kan konkurrere på kvalitet, pålitelighet og bærekraft. Vi er kommet for å bli i Nord-Norge, og vi har flere spennende prosjekter på gang som vil bidra til ytterligere vekst i regionen. Med dette som utgangspunkt ser vi frem til å skape flere verdifulle samarbeid og gleder oss til tiden som kommer!