OFTE STILTE SPØRSMÅL

Lindum har mange henvendelser vedrørende spørsmål om avfall. Her har vi samlet de viktigste. Vi er glad i å dele, særlig hvis det kan hjelpe deg i å finne svar på det du lurer på. Skulle du ikke finne svaret ditt her, håper vi du tar kontakt med en av våre blide medarbeidere!

Sentralbord: 32 21 09 00

Mandag - fredag: 07:30 - 15:30

Kontakt vår økonomiavdeling på faktura@lindum.no

Kontakt vår økonomiavdeling på regnskap@lindum.no

Ja det kan du! Men husk på å ettergjødsles når spirene er 5-10 cm. Da får du fornøyde planter! Vi anbefaler hønsegjødsel i pellets til ettergjødsling.

Trenger du jord til andre formål, eller vil ta en titt på de jordproduktene vi tilbyr, klikk her.

Farlig avfall kan ikke kastes i containeren. Du finner en oversikt over hva som er farlig avfall her.

Vi har laget en oversikt som du kan lese her. Dette er en veiledende oversikt, og dette kan variere fra mottak til mottak.

Gjelder ditt spørsmål gjenvinningsstasjonen, kontakt RfD.

Prisen på leie av container avhenger av om du trenger en lift eller krok-container, og hvor langt unna oss du bor. Vi har laget en priskalkulator som vil gi deg en god pekepinn på den totale kostnaden av å leie en container hos oss.

Dekkbark er en grovere bark enn prydbarken, og vil derfor ha en lengre levetid. Både prydbarken og dekkbarken Lindum selger, er bark fra gran. Les mer om våre barkprodukter her.

Psst…! Vi selger også mulch som toppdekke. Det er grovt, kvernet hageavfall som gjør seg fint som toppdekke.

Både Lindum sin Hagejord og Gartnerjord er fin jord å bruke til grønnsakshagen. De er sandholdige og inneholder samtidig kompost. Test ut vår jordkalkulator og få gode anbefalinger!

 

Til blomsterbed anbefaler vi vår Hagejord i bulk, eller Gartnerjord som vi selger både i bulk og i sekk. Dette er god, kompostholdig allroundjord som er grunngjødslet. Trenger du jord til andre ting i hagen også? Prøv vår jordkalkulator her, så får du gode anbefalinger.

NB! Det er viktig å huske på at all jord bør ettergjødsles etter noe tid, for at plantene skal være fornøyde gjennom en lang sesong. Vi anbefaler hønsegjødsel i pellets til ettergjødsling, da blir det god stemning i bed og i potter!

Når du skal anlegge plen, er det viktig å bruke en jord som er sandholdig. Prøv vår jordkalkulator så får du gode anbefalinger.

Vi anbefaler å legge denne jorden i et lag på 10 cm. Lær mer om hvordan du oppnår et bra resultat når du skal anlegge plen her.

Vi selger mange ulike typer jord, som egner seg til forskjellige formål. For prisoversikt, klikk her.

Hvor mye jord du trenger, avhenger av underlag, areal og formål. Vanlig mengdeberegning er slik: (lengde x bredde x lagtykkelse) x en komprimeringsfaktor på 1,15. Vår jordkalkulator regner dette enkelt ut for deg. Prøv den, da vel!

For informasjon rundt dette, ta kontakt med eller se nettsidene til RfD.

Ta kontakt med renovasjonsselskapet for Drammensregionen, RfD på telefon 32 04 97 00, e-post post@rfd.no.

Ta kontakt med renovasjonsselskapet for Drammensregionen, RfD på telefon 32 04 97 00, e-post post@rfd.no.

Det gjør vi! Blomsterkasser, takstein, veggbekledning, himlingsplater, isolasjon m.m kan inneholde asbest/eternitt. Avfallet kan enten pakkes i sekker(fås gratis på gjenvinningsstasjonene) eller pakkes på pall i 2 x 0,20 med mer bygningsplast og teipes slik at dette er lufttett. Plasten fås kjøpt hos flere byggevareforhandlere.

Lindum tar ikke i mot verken fyrverkeri eller ammunisjon. Ta kontakt med politiet.

Ta kontakt med eller se RfD sine nettsider.

Ta kontakt med RfD for dette.

Se rfd.no for spørsmål om gjenvinningsstasjonen.

Ja, det gjør vi! Klikk her for en totaloversikt over de jord- og barkproduktene vi tilbyr.

Dette finner du svar på på RfD sine nettsider.