Trevirke fra A til Å

Lindum er en trygg leverandør med fokus på kvalitet i alle ledd. Vi tilbyr mottak og kverning av trevirket ditt, men også totalpakker der vi tar hånd om hele prosessen fra A til Å. Enkelt for deg!

Trevirke som har vært brukt en eller flere ganger tidligere kalles returtre. Dette er en viktig fremtidsressurs, og Lindum har flere tiårs erfaring med kverning av returtre og hageavfall. Har dere trevirke eller park- og hageavfall, tilbyr vi håndtering av hele prosessen fra kverning av trevirke til flis, transport og avsetningen til ulike forbrenningsanlegg.

Lindum kverner og sikter returtre, fjerner metaller, plast og andre uvedkommende fraksjoner gjennom en spesiell produksjonslinje som produserer unik og ettertraktet kvalitetsflis. I tillegg til dette, tilbyr vi også å håndtere avsetningen av flisen.

Har du behov for fyringsflis, leverer vi spesialtilpasset flis i ulike kvaliteter som tilfredstiller kravene til fyringsanlegg for returflis. Vi leverer også flis direkte som råvare til plateproduksjon.

Våre kverne- og siktetjenester finner du flere steder i Norge. Vi har også mobile team som reiser rundt og løser dette der kunden er. Lindum har nærmere 20 års erfaring med kverning av returtre, og med oss på laget er du som kunde sikret en trygg, enkel og kontrollert prosess hvor dere blir involvert hele veien.

Vi ønsker å hjelpe deg til den beste løsningen for ditt trevirke eller hageavfall. Ta kontakt i dag!