Vi tenker sirkulært og bærekraftig, og vi vil hjelpe våre kunder til å gjøre det samme. En ting er helt sikkert: Riktig jord er en forutsetning for at sluttresultatet blir som tenkt. Jord er mer enn bare jord, og vi leverer næringsrik jord for frodige uterom og magrere jord for vedlikeholdsfrie skråninger – og selvsagt alt i mellom.

Jordsikten på Lindum produserer en rekke kompostholdige og torvfrie jordblandinger med ulike egenskaper tilpasset ulike behov. Jorden er under kontinuerlig utvikling, og vi sikter nå også mot å gjøre jorda fullt og helt gjenvinnbar.

Det betyr at alle råvarene som brukes har hatt et tidligere liv, og nå får et nytt.

Lindum har mange spennende utviklingsprosjekter på gang innen jord. Et av de handler om å dampe jord hvor det har vokst fremmedartede vekster. I dag er denne jorden et avfallsprodukt, men etter damping kan jorden brukes på nytt. Det er vinn-vinn! Og det er denne vinn-vinn tankegangen som ligger til grunn for utviklingsprosjektene. Vi vet at vi ikke kan hente ut jomfruelige råvarer i samme grad som før, og derfor er det så viktig å finne løsninger for å gjenbruke det vi allerede har.

— Vi kan allerede tilby jord som inneholder en stor andel gjenvunnet kvalitetsråvarer. Det gjør godt for både miljøet og sluttresultatet i grøntanleggene, forteller salgsansvarlig jord, Tom Inge Hole.

Se våre jordtyper

Fra høyre: Salgsleder jord, Tom Inge Hole og maskinoperatør Kent Jørgen Andersen

[/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]