Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

I går hadde vi gleden av å vise 45 elever fra Kongsberg videregående skole avd. Saggrenda rundt på vårt anlegg i Drammen. Elevene tilhører VGS-2 Bygg- og anleggsteknikk hvor et av kompetansekravene er å kunne håndtere avfall etter gjeldende regelverk og behandle forurenset masse. Lindum ble kontaktet av skolen som ønsket at elevene skulle få se hvordan de ulike avfallsfraksjonene håndteres i praksis – og det synes vi er flott å kunne bidra til. I går fikk elevene se vårt biogassanlegg, deponi, anlegg for behandling av oljeforurensede masser og mye mer.
I Lindum er kompetanse et viktig satsingsområde, og vi verdsetter all kompetanse, enten det er mastergrad i kjemi eller dyktige maskinførere. Vi lot oss imponere over de ambisiøse læremålene for disse studentene. Vi ser at kompetanse blir enda viktigere i fremtiden, og som lærling bedrift er Lindum interessert i å få lærlinger innen ulike fagområder. Vi har hatt lærlinger i prosessteknikk, transport og gjenvinningsfaget, og bygg- og anleggsteknikk er også en viktig kompetanse for oss.
Vi vil takke årets engasjerte kull for en fin dag og ønske de lykke til på veien mot dyktige maskinførere og anleggsarbeidere. Kanskje ses vi igjen!